Csizi Péter

PécsPécs-Kertváros, Viktória utca 7.1. választókerület
2018 Mar. 20 07:10

Járőrautókat kaptak a pécsi polgárőrök

Három járőrautót adtak át a pécsi polgárőrség számára szombaton, melyeknek köszönhetően a polgárőrök Kertvárosban, a belvárosban és a keleti városrészben végezhetik még hatékonyabban munkájukat.

Tovább »
2018 Mar. 19 00:00

Új parkolókat létesítenek Kertvárosban

A legsűrűbben lakott városrészben nagy szükség van új parkolókra, mivel az ott élőknek nagy fejtörést okoz az, hogy gépkocsijaikkal hol tudnak megállni, miután az elmúlt években egyre többen használnak autót.

Tovább »
2018 Mar. 7 13:16

Több fizetést kapnak az egészségügyben dolgozók

Az egészségügyi szakdolgozók a napokban kapják meg először, egy összegben, a januárra előre hozott béremeléssel megemelt februári kereseteket; a béremelés 70 ezer szakdolgozót érint – közölte az Emberi Erőforrások Minisztériuma (Emmi) egészségügyért felelős államtitkársága szerdán az MTI-vel.

Tovább »
2018 Mar. 7 13:03

A pécsi balliberálisok felől jöhetnének a migránsok

Komoly tervei lehetnek a balliberális ellenzéknek az üresen álló laktanyákkal, Karácsony Gergely, az MSZP-PM miniszterelnök-jelöltje volt az, aki többször is hangot adott véleményének, miszerint a hazai üresen álló laktanyák kapacitása tökéletesen alkalmas volna a migránsok befogadására. Pécsi jelöltjük, Mellár Tamás pedig kinyitná a kapukat az afrikai bevándorlók előtt.

Tovább »

Csizi Péter

Pécs, Pécs-Kertváros, Viktória utca 7.
  • csizi.peter@fidesz.hu
  • 06-72/510-656
  • 7632 Pécs,
    Pécs-Kertváros, Viktória utca 7.
  • 7621 Pécs,
    Rákóczi út 50.